#
Grote keuze aan Canina Pharma

Dierenbenodigdheden van Canina Pharma

Canina Pharma Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Canina Pharma en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Canina Pharma.

CATEGORIEEN

Canina Pharma Online Shop

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Canina Pharma

Het bedrijf Canina Pharma werd in 1984 opgericht in Duitsland. Zijn oprichter is Ingrid Spanke. Voordat de producten va dit merk verschenen, werden er nooit voedingssupplementen verkocht in apotheken. Vandaag produceert de fabrikant meer dan 150 artikelen, die naast Duitsland in 40 landen verkocht worden.

Canina Pharma Producten

Het bedrijf vervaardigt de volgende goederen voor katten en honden:

  • verzorging van huid en vacht;
  • voor tanden, botten en gewrichten;
  • voor immuunsysteem en spijsvertering;
  • vitaminecomplexen;
  • antiparasitaire middelen;
  • producten voor jonge dieren (melkvervanger, pap die u aan de dieren kunt geven vanaf de derde week, supplement voor de ontwikkeling van het skelet en de tanden);
  • behandelingen voor oog- en oorzorg, antiseptica, enzovoorts.

Onder de producten van Canina Pharma voor vogels, vindt men vitaminekuren en behandelingen om het ruien gemakkelijker te maken. Voor kleine dieren worden er multivitaminen en homeopathische geneesmiddelen geproduceerd. Daarnaast vervaardigt het bedrijf ook tal van goederen voor paarden: shampoo voor glad haar, behandelingen voor verwondingen, insectwerende middelen voor paarden, magnesium voor stabilisatie van het zenuwstelsel, enz.

Voordelen van Canina Pharma Producten

De producten van deze fabrikant zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De hoogwaardige componenten in Canina Pharma voedingssupplementen zijn een garantie voor de gezondheid en de volledige ontwikkeling van uw huisdier. Deze producten worden gebruikt door leidende Europese kwekers.

Koop Canina Pharma Online

Om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich goed voelt en een uitstekende gezondheid behoudt, neem een kijkje in de cataloog van de online winkel Zoobio en kies voor Canina Pharma producten. U geniet van loyale prijzen, gratis consultatie en een snelle levering.

Uw huisdier verdient om gezond en gelukkig te zijn. Kies voor Canina Pharma en uw huisdier zal genieten van het leven en u veel plezier opleveren.