#
Grote keuze aan EBI

Dierenbenodigdheden van EBI

EBI Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk EBI en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant EBI.

CATEGORIEEN

EBI Online Shop

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant EBI

Het merk Europet-Bernina verscheen door het samengaan van twee succesvolle bedrijven. Samengebrachte ervaring en creatieve ideeën dragen bij om mooie producten te maken die huisdieren over de hele wereld graag willen dragen. En huisdiereigenaren zijn niet alleen blij door de uitstekende kwaliteit van de producten maar ook door de lage prijzen.

Europet-Bernina: wist u dat?

  • Het bedrijf produceert diverse artikelen die gemakkelijk zijn om te dragen tijdens het wandelen of reizen. Dus kunt u een stijlvolle zak of rugzak kopen. Daarnaast is er een grote verscheidenheid aan kunststof dragers voor verschillende huisdieren.
  • Europet-Bernina biedt kommen voor voedsel en water aan die gemaakt zijn van modern materiaal genaamd “melamine”. Dit soort toevoegingen zijn erg praktisch, omdat ze kunnen worden gewassen in de vaatwasser. Bovendien kunnen zij ook tegen temperatuurdalingen.
  • Bedden van Europet-Bernina zijn beschikbaar in diverse vormen. Dus kunt u een open mat of een comfortabele hondenmand kiezen voor uw huisdier.
  • Europet-Bernina levert overdekte kattenbakken als een alternatief voor standaard kattenbakken. Dit is de perfecte variant voor verlegen en rustige katten.
  • Uit de producten van Europet-Bernina kunt u een kattenspeelhuis kiezen die bestaat uit een krabpaal en grotten die op de verschillende niveaus zitten. Zo’n product geeft de kat de mogelijkheid om niet alleen zijn nagels te scherpen maar ook om zich te verstoppen of om binnen uit te rusten.
Europet-Bernina in de online webshop van Zoobio

Wij bieden u aan om producten te kopen van dit merk in maar een paar muisklikken. Tevens heeft u de kans om de betaling te doen nadat u het artikel hebt ontvangen. Daarnaast kunt u contact opnemen met de adviseurs van Zoobio op elk gewenst moment: zij zullen u graag helpen om de producten van Europet-Bernina aan te schaffen tegen gunstige voorwaarden.