#
Kattenspeeltjes   goedkoop online kopen!

Kattenspeelgoed

Goedkope merken Kattenspeeltjes kunt u nu online kopen. U hebt bij Zoobio een enorme keuze aan TOP Speeltjes voor katten Merken. Alles voor katten kunt u makkelijk in de Kattenspeelgoed van onze online shop bestellen.

Ontdek ons assortiment aan Speelgoed voor katten

Top-Merken en Fabrikanten voor Kattenspeeltjes

Onze Bestseller

Speelgoed Online shop

Gewoonlijk hebben huisdieren niet de mogelijkheid om vrij rond te huppelen, en daarom laten ze de overtollige energie vrij door aan het meubilair en behangpapier te krabben, gordijnen te scheuren en hun eigenaren in andere opzichten lastig te vallen. Als u zo'n gedrag van uw viervoetige vriend wilt vermijden, geef er speciaal speelgoed voor katten aan. Deze producten houden de spieren van het dier flexibel, ontwikkelen behendigheid en verbeteren de coördinatie van de bewegingen. Met deze interessante accessoires verveelt het huisdier zich trouwens niet wanneer de baas op het werk is.

Speelgoed voor katten: soorten en kenmerken

Fabrikanten produceren allerlei accessoires die viervoetige onruststokers blij maken. Het meest populair zijn de volgende producten:

  • Muizen. Het zijn producten gemaakt van stof, kunststof, bont, rubber, sisal, enz. Het poesje kan veel tijd en energie besteden aan het proberen te vangen van zo'n “prooi”. Er zijn tegenwoordig allerlei modellen van dit speelgoed beschikbaar. Het merk Trixie biedt bijvoorbeeld muizen en andere aan een koord die kunnen worden vastgemaakt aan de deurklink.
  • Ballen. Het is eenvoudig speelgoed waar de meeste katten dol op zijn. Hoofdzakelijk kunststof, rubber en pluche wordt gebruikt voor de productie. En sisal ballen worden onder andere verkocht onder het handelsmerk “Pitti”. Dergelijke items zijn zowel leuk als praktisch: huisdieren gebruiken ze als miniatuur krabartikelen voor katten. Veel katten houden ook van ballen met belletjes vanbinnen.
  • Speelhengels. Het zijn linten, veren, ballen of andere kleine objecten gekoppeld aan een touw of stok. Deze producten zijn aanwezig in het assortiment van Europet-Bernina, Pitti en andere. Meestal is dit speelgoed bedoeld voor het spelen met de eigenaar, maar er zijn enkele uitzonderingen. Er zijn bijvoorbeeld automatische speelhengels aangedreven door batterijen onder het handelsmerk Trixie.
Tegenwoordig kunt u ook allerlei interactief speelgoed voor katten kopen. Fabrikanten bieden:
  • Voedseldoolhoven en ballen met traktaties. Zulke producten zijn aanwezig in de productlijnen van Savic, Trixie en andere merken. Deze accessoires ontwikkelen de intelligentie van de kat. Om een traktatie te krijgen moet het huisdier slim zijn en een beetje moeite doen.
  • Speelgoeddozen met ballen en muizen die met de poot door speciale gaten geduwd moeten worden. Dergelijke producten, bijvoorbeeld door het merk StarMark zijn een uitstekende manier om uw huisdier te vermaken.
  • Activiteit tunnels. Katten houden van deze “slangen” van stof of bont met een frame. Ze kunnen tot 50 cm lang zijn of zelfs langer. Het assortiment van Trixie bevat bijvoorbeeld 125 cm lange tunnels.
Waar moet u rekening mee houden bij het kiezen van kattenspeelgoed?

Ten eerste, entertainment accessoires moeten veilig zijn voor uw huisdier. Aangezien elk speelgoed zonder twijfel in de bek van uw kat terecht komt, kies producten zonder kleine onderdelen die per ongeluk kunnen worden ingeslikt. Het is ook belangrijk dat speelgoed geen scherpe elementen bevat die het dier pijn kunnen doen.

Veel kattenbezitters vragen zich af hoe kattenspeelgoed te kiezen dat hun huisdieren zeker leuk vinden. Bied verschillende opties aan uw huisdier en bekijk zijn reactie. Op die manier ontdekt u welke items de kat het meest vermakelijk vindt.

Zoobio: de plaats om het beste speelgoed voor katten te kopen

Onze webwinkel biedt een ruime selectie aan goederen om de dagelijkse routine van uw viervoetige huisdier te veranderen. U hoeft geen tijd meer te besteden aan het zoeken naar producten in meerdere winkels. Alles wat u nodig heeft om uw kat te vermaken, bevindt zich op Zoobio. Bij ons kunt u goedkoop speelgoed kopen voor katten met uitlopende voorkeuren. We bieden niet alleen lage prijzen voor alle producten, maar hebben ook regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen. Verras uw huisdieren zo vaak mogelijk - bestel kwalitatief hoogwaardig kattenspeelgoed op Zoobio.