#
Strooisel en hooi voor knaagdierkooien   goedkoop online kopen!

Bodembedekking Hooi & Stro

Online shop voor Strooisel en hooi voor knaagdieren voor konijnen, hamsters, cavia's, muizen en andere kleine dieren. Zoobio biedt extreem aantrekkelijke prijzen voor uw kleine huisdieren op Strooisel en hooi voor knaagdierkooien .

Ontdek ons assortiment aan Strooisel en hooi voor knaagdieren

Top-Merken en Fabrikanten voor Strooisel en hooi voor knaagdierkooien

Onze Bestseller

Hooi & Stro Online shop

Perfecte Strooisel en Stro van Zoobio

Kleine huisdieren die in kooien of rennen gehouden worden, hebben strooisel en stro nodig. Zoobio’s productaanbod heeft een aantal producten in deze categorie. Welk soort strooisel of stro de juiste keuze is, hangt af van verschillende criteria. De afmetingen en soort dier spelen een belangrijke rol. U dient ook hun gedrag in hun accommodatie waar te nemen. In de accommodatie kunt u gebruik maken van pellets, maar ook van hooi, stro, zand, en speciaal strooisel voor kleine huisdieren.

De Juiste Grondbedekking voor Uw Huisdier

Vele eigenaren van kleine huisdieren combineren verschillende mogelijkheden qua strooisel en vulling. Experten raden een combinatie aan tussen grondstrooisel zoals pellets, en hooi en stro voor knaagdieren. De bodem van het hok dient een deklaag van ongeveer 5 cm pellets te bevatten. Hoogwaardig hooi of stro wordt er vervolgens bovenop gelegd, zodat uw knaagdier zich kan nestelen en kan graven zonder in contact te komen met de plastic bodem. Dieren die veel graven dienen een veel diepere deklaag te hebben. Een laag stro dient de toplaag te zijn, zodat het vocht naar beneden kan afvoeren en de bovenkant droog blijft.