#
Voer voor knaagdieren  goedkoop online kopen!

Knaagdierenvoer

Online shop voor Knaagdiervoeding voor konijnen, hamsters, cavia's, muizen en andere kleine dieren. Zoobio biedt extreem aantrekkelijke prijzen voor uw kleine huisdieren op Voer voor knaagdieren .

Ontdek ons assortiment aan Knaagdiervoeding

Top-Merken en Fabrikanten voor Voer voor knaagdieren

Onze Bestseller

Knaagdierenvoer Online shop

Ondanks hun kleine formaat, hebben tamme knaagdieren veel aandacht en zorg nodig. En natuurlijk hebben deze huisdieren ook behoefte aan een gezond en gebalanceerd dieet.  Veel fabrikanten bieden kwalitatieve voeding voor knaagdieren. Een goed gekozen dieet zorgt ervoor dat het dier de essentiële substanties in de optimale hoeveelheden binnen krijgt. Zo blijft het huisdier gezond en actief.

Wat zijn de soorten voeding voor kleine huisdieren

De voedseleisen van deze dieren kunnen uiteenlopen op basis van hun soort. Daarom produceren fabrikanten voeding voor:

 • cavia’s;
 • hamsters;
 • ratten;
 • muizen en gerbils;
 • degoes;
 • chinchilla’s en andere dieren.

Ondanks het feit dat er geen universele voeding voor kleine knaagdieren is, zijn er producten die goed zijn voor verschillende soorten. Er wordt bijvoorbeeld voeding voor konijnen en cavia’s gemaakt door het merk JR Farm en voor chinchilla’s en degoes - door het merk Versele-Laga. Afhankelijk van de vervaardigingsmethode, zijn er de volgende voedingscategorieën:

 • Mengsels van natuurlijke ingrediënten. Bevatten zaden, fruit, groenten en andere componenten die nodig zijn voor een bepaalde knaagdiersoort. Rattenvoeding kan gemaakt zijn met meelwormen, garnalen en andere bronnen van dierlijke eiwitten. Kwalitatieve mengsels voor knaagdieren vindt u bijvoorbeeld in het assortiment van JR Farm.
 • Korelvoeding. Met de ingrediënten van deze producten worden brokken gemaakt. Dit is de beste optie voor kieskeurige eters. Zo kan het dier niet alleen de ingrediënten die hij het lekkerst vindt eten, maar krijgt hij alles binnen. Dit verhoogt de kans dat hij alle essentiële elementen binnenkrijgt. Versele-Laga biedt korrelvoeding van uitstekende kwaliteit.

Sommige fabrikanten maken voeding voor baby’s. Producten voor groeiende cavia’s worden bijvoorbeeld gemaakt door het merk Beaphar.

Hoe maakt u uw keuze
 1. Denk aan wat uw huisdier lekker vindt, want voeding moet niet alleen gezond zijn, maar ook lekker. Als uw cavia bijvoorbeeld van wortels houdt, moet u proberen hem voeding te geven met dit ingrediënt. Fabrikanten bieden een breed aanbod aan voeding, dus u zult zeker iets kunnen vinden wat uw huisdier lekker vindt.
 2. Denk eraan dat dezelfde voeding voor knaagdieren beschikbaar kan zijn in verschillende verpakkingen. Het is handig om eerst een kleine verpakking te bestellen, om het uit te proberen. Als u zeker weet dat uw huisdier het lekker vindt, kunt u een grotere verpakking bestellen. Zo hoeft u uw voorraad niet vaak bij te vullen, en kunt u geld besparen op de levering.
 3. Als uw huisdier gezondheidsproblemen heeft, moet u zijn dieet bespreken met de dierenarts. De specialist kan ervoor kiezen om het menu aan te passen.
Alles wat u nodig heeft, vindt u bij Zoobio

Kan kwalitatieve voeding goedkoop zijn? Ja dat kan, als u het koopt bij de webshop Zoobio. Wij bieden producten van wereldberoemde fabrikanten en zorgen voor betaalbare prijzen. Bestel producten bij ons, want dat is goed voor uw huisdier en ook voor uw portemonnee.