#
Verzorgingsproducten voor paarden   goedkoop online kopen!

Gezondheid & verzorging

Paardenbenodigdheden van Zoobio - Hoogwaardige Verzorging voor paarden producten met korting. Kies uw Verzorgingsproducten voor paarden merk en bestel eenvoudig online.

Ontdek ons assortiment aan Verzorging voor paarden

Top-Merken en Fabrikanten voor Verzorgingsproducten voor paarden

Onze Bestseller

Gezondheid & verzorging Online shop

Wassen en Verzorgen met Zoobio

De optimale paardenzorg bestaat uit de juiste voeding, voldoende ruimte en liefde. Het wassen en verzorgen van een paard is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van het paard, en mag niet ontbreken. Integendeel, de meeste paarden dienen elke dag gewassen te worden voor de reinheid en hygiëne. Door de borstels en kammen worden tegelijkertijd ook de spieren gemasseerd en gestimuleerd. Daarnaast wordt de huid vrijgemaakt van vuil zodat er zich geen bacteriën kunnen vestigen. Het assortiment bij Zoobio biedt een grote selectie aan verschillende producten met betrekking tot wassen en verzorging van uw paard. U vindt gegarandeerd de juiste producten.

Producten voor het wassen en verzorgen van uw paard

Het wassen van de vacht speelt een belangrijke rol. Hierbij wordt het vet verwijderd en de huid bevrijd van zweet, vet en vuil. De huid en de spieren worden gemasseerd en gestimuleerd door cirkelvormige bewegingen en ook de band tussen de eigenaar en het paard wordt versterkt. Hiervoor bestaan er verschillende borstels met verschillende intensiteiten; er zijn dus producten voor zwaar vuil, maar ook erg lichte en zachte borstels. Bovendien kunt u producten vinden zoals shampoo of volledige kits voor verzorging van het paard. Bij Zoobio vindt u ook het perfecte product om de manen en de staart regelmatig te borstelen.