#
BETALING

Vooruitbetaling:

Het te betalen bedrag wordt op onze bankrekening overgemaakt. Betalingskenmerk: factuurnummer Het factuurnummer krijgt u na bestelling per email toegezonden. De verzending gebeurt nadat het bedrag op onze rekening is aangekomen. Hou hier rekening met een verwerkingstijd van 3 werkdagen.

Creditcard:

Als u creditcard als betalingswijze heeft gekozen, klikt u op „kopen“. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar een beveiligde pagina waar u uw creditcard gegevens achterlaat en de betaling bevestigt. Het bedrag wordt na bestelling direct van uw creditcard afgehaald.

PayPal :

Na het versturen van uw bestelling wordt u naar Paypal doorgestuurd. Hier kunt u inloggen en de betaling voltooien. Hier heeft u een Paypal account voor nodig. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.

Trustly:

Trustly biedt services voor het veilig, makkelijk en snel geld betalen en overmaken tussen consumenten en e-commerce-pagina´s. Met Trustly wordt het geld direct betaald of overgemaakt. Trustly is altijd gratis en u als klant hoeft zich niet te registeren. Trustly ondersteunt uw favoriete banken en u meldt zich aan met de login-gegevens die u gebruikt voor het internetbankieren. Gebaseerd op de hoogste veiligheidsprotocollen ter wereld worden ieder jaar miljoenen transacties in Europa via Trustly afgehandeld. Trustly is een veilige en beveiligde methode en een erkende betalingsinstelling onder toezicht van de Zweedse Financiële Toezichthoudende Autoriteit (FSA), die erkend is in heel de Europese Unie.