#
Grote keuze aan Versele Laga

Dierenbenodigdheden van Versele Laga

Versele Laga Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Versele Laga en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Versele Laga.

CATEGORIEEN

Versele Laga Online Shop

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Versele Laga

Versele Laga is een beroemd Belgisch bedrijf dat eersteklas huisdiervoer produceert. Het bedrijf is erin geslaagd de verkoopcijfers 40 jaar lang hoog te houden. Het merk verkreeg zijn populariteit onder klanten dankzij de voortdurende verbetering van de productkwaliteit. Het voer van Versele Laga bevat VAM-korrels, die het verrijken met een evenwichtige hoeveelheid vitamines, aminozuren en mineralen.

Versele Laga producten

Het bedrijf Versele Laga produceert voer, behandelingen en vitamine- en mineraalsupplementen voor huisdieren. Er zijn verschillende productreeksen voor:

  • Katten - droog- en natvoer “Lara”.
  • Vogels - speciaal voer en snacks voor kanaries, exotische, grote en wilde vogels. De populairste onder hen zijn Versele Laga Prestige, Versele Laga Exotic en NutriBird.
  • Kleine dieren - cavia's, fretten, konijnen, chinchilla's, muizen en ratten. Deze categorie heeft productreeksen zoals Nature en Crispy.
  • Paarden - snacks uit de productlijn “Cavalor”.
Voordelen van Versele Laga producten
  1. Zorgvuldige kwaliteitscontrole. Alle ingrediënten voldoen aan de standaarden van het bedrijf, die veel strikter zijn dan de gewoonlijke vereisten.
  2. Evenwichtige samenstelling van het voer. De producten vormen een perfecte basis voor een heilzaam dieet voor huisdieren.
  3. Unieke hoogtechnologische verpakking. Elk soort huisdiervoer heeft zijn eigen verpakking dat er speciaal voor ontwikkeld is, en welke de voedingsstoffen in het voer houdt. Bovendien maakt het bedrijf gebruik van een innovatieve technologie “FreshPack”. Hierdoor wordt de lucht in de verpakking vervangen met stikstof. Dit houdt het voer voor lange tijd vers.
  4. Ruim aanbod aan producten. Versele Laga producten zijn gekend om hun variëteit, zodat u gespecialiseerde voeding kunt vinden voor verschillende dierenrassen en leeftijden.
Koop Versele Laga producten online

In onze online winkel vindt u een ruime keuze aan voer, snacks en supplementen door het handelsmerk Versele Laga. Voor uw huisdier kunt u een kwalitatieve en evenwichtige soort voeding kiezen. De voornaamste principes van Zoobio zijn betaalbare prijzen en een goede zorg voor elke klant. Koop nu Versele Laga producten bij ons, en laat uw huisdier genieten van echte delicatessen.